David Smick – Lumea e rotundă

CopertaLumea e rotundă este o lectură esenţială pentru cei care doresc să înţeleagă funcţionarea, politica şi pericolele sistemului financiar global. David M. Smick a făcut apel la relaţiile şi experienţele avute cu mulţi dintre jucătorii-cheie din finanţele internaţionale pentru a produce o carte revelatoare şi uşor de citit, iar rezultatul e unul extraordinar.”
Alan Greenspan, fost preşedinte al Rezervei Federale şi autor al bestsellerului Era turbulenţelor

David M. Smick înţelege, ca nimeni altul, că pieţele financiare internaţionale depind de politică şi de pasiuni la fel de mult cum depind de politicile financiare. Ceea ce scrie despre unde ne-am aflat şi încotro ne îndreptăm merită atenţie. Iar felul în care scrie ne provoacă atenţia.”
Lawrence H. Summers, fost secretar de stat al Trezoreriei SUA

Lumea e rotundă. În cel mai bun caz, cu un satelit performant vedem, pe rând, câte o jumătate din ea. David Smick ne-o arată însă în întregul ei: de la Washington până la Beijing, dintr-un capăt în altul.”
Peter B. Kenen, Princeton University

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *