David Rothkopf – Superclass

David Rothkopf a identificat aproximativ 6.000 de astfel de persoane. Printre ei sunt şefi de state, generali, feţe bisericeşti, vedete rock, dar marea majoritate sunt oameni de afaceri, din toate regiunile geografice: 33% din Asia-Pacific, 21% din America de Nord, 28% din Europa, 12% din America Latină şi 5% din Africa.

Criteriile folosite pentru a selecta membrii elitei sunt complicate, dar nu acestea contează. Contează cum această elită conduce guverne, corporaţii, mijloace de informare în masă, religii, organizaţii teroriste. Contează cum reuşesc ei să ne controleze prezentul şi să ne configureze viitorul.

Redactată pe baza a numeroase interviuri realizate în exclusivitate şi pe o relatare generoasă şi originală, SUPERCLASS dezvăluie o societate privilegiată, cu care mulţi dintre noi nu suntem familiarizaţi, deşi membrii acesteia şi acţiunile lor ne afectează vieţile în mod fundamental.

Cartea analizează în profunzime legăturile dintre comunităţile globale ale liderilor care controlează cea mai mare parte a averii planetei. Ea reprezintă o examinare originală a tendinţelor din interiorul Superclasei, tendinţe care ne schimbă politicile, ne transformă instituţiile şi modelează lumea în care trăim.

Order Superclass Preţ @ RON66,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *