David Butler – Dezvoltarea afacerii

Dezvoltarea afacerii constituie o carte necesară şi accesibilă tuturor celor care doresc să-şi dezvolte o afacere. Ea reprezintă, de asemenea, un nepreţuit ghid pentru directorii-proprietari ai intreprinderilor mici. Toate afacerile cunosc câteva stadii de creştere datorită unor factori, cum ar fi: schimbarea în cadrul pieţei comerciale, cererea mărită a clienţilor pentru servicii sau produse şi un număr mai mare de clienţi. Dezvoltarea afacerii îţi arată cum poţi obţine totul din această creştere şi totodată cum să treci de diferitele tipuri de probleme ce pot apărea în timp.

De acelaşi autor

Planificarea afacerii

Order Dezvoltarea afacerii Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “David Butler – Dezvoltarea afacerii”

  1. Mihaela spune:

    La multi ani! Astazi s-a inchiat inca un citpaol din viata dumneavoastra, dar totodata a inceput un altul. Coloreati paginile urmatoare in cele mai variate culori care le simtiti in acele momente. Fie ca aceste culori sa fie intotdeauna culori deschise exact cum va doresc ca viata dumneavoastra sa fie. Va doresc mult succes, multa iubire, fericire, bani, liniste sufleteasca si multa distractie. La multi ani inca odata!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *