Daniel Goleman în România

Un moment unic, o șansă unică! Vă aflați doar la un pas de a profita de această oportunitate sau de a o pierde. Luați acum o decizie inspirată și înscrieți-vă pentru a-l cunoaște pe cel care a revoluționat domeniul Inteligenței Emoționale. 

Chiar dacă majoritatea oamenilor recunoaște că starea de spirit a unui lider – și cum el sau ea reacționează la stările de spirit ale celorlalți – joacă un rol important în orice organizație, emoțiile sunt văzute de cele mai multe ori ca fiind prea personale sau nemăsurabile pentru a vorbi despre ele ca având sens. Însa, cercetările în acest domeniu al emoțiilor au avut descoperiri importante, nu doar despre cum să se măsoare impactul emoțiilor liderilor, dar și cum cei mai buni lideri au găsit metode prin care înțeleg și îmbunătățesc modalitatea prin care gestionează emoțiile lor și ale celor din jur. Înțelegerea rolului puternic al emoțiilor la locul de muncă desparte liderii de clasicii manageri – nu doar într-o manieră tangibilă, cum ar fi rezultate de business mai bune și menținerea talentelor în cadrul companie, dar și în domenii importante netangibile, cum ar fi conduită morală, motivație și angajament.

De Daniel Goleman

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *