Cristian Burci a preluat „Adevărul” Holding

Omul de afaceri Cristian Burci a preluat Adevărul Holding , negociere începută în urmă cu câteva ore așa cum a scris Reporter Virtual în exclusivitate. Omul de afaceri va integra și platforma online a lui Răzvan Ionescu în trustul pe care l-a luat cu editura, tipografii și toate titlurile. Ceea ce inseamnă că Arpad Paszkany a fost astfel scos din joc.

Fondator al grupului de publicitate Graffiti, Prima TV şi Kiss FM, afaceri pe care le-a vândut, Burci are până acum o singură legătură cu Adevărul. Recent, omul de afaceri a investit într-un proiect online al lui Răzvan Ionescu, fost director editorial al trustului lui Patriciu.

Notă: Pe de altă parte, sursele Reporter Virtual susţin că grupul de presă Adevărul va fi împărţit cu Arpad Paszkany, care doreşte să preia cel puţin două produse din holding.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *