Corinne Hofmann – Îndrăgostită de un masai

Atunci când pune pentru prima dată piciorul pe pământ african, Corinne nu bănuieşte că viaţa ei va lua o turnură decisivă. Venită în Kenya pentru a-şi petrece concediul, Corinne descoperă, la vârsta de 27 de ani, o dimensiune cu totul nouă a dragostei. Este suficientă privirea pătrunzătoare a războinicului-masai Lketinga, pentru ca ea să renunţe, împotriva oricărei raţiuni, la viaţa ei din Elveţia: la prietenul ei, la cultura sa, la afacerile profitabile. Se mută în mijlocul sălbăticiei, în patria tribului Samburu, lângă marea ei dragoste africană, unde cunoaşte atât „raiul”, cât şi „iadul”.

Trăieşte ani plini de aventură, ani de dragoste, dar şi de renunţări şi probleme fără sfârşit: o comunicare anevoioasă, un mod de viaţă neobişnuit şi o ierarhie socială cu totul diferită. Bolile care îi ameninţă viaţa, foametea, comportamentul lui Lketinga dominat de o gelozie exagerată şi conflictele culturale, care nu mai puteau fi mascate, fac în cele din urmă imposibilă viaţa de cuplu a celor doi. După patru ani de convieţuire, dragostea lor este definitiv distrusă. Corinne părăseşte Kenya împreună cu fiica lor.

De acelaşi autor

Adio Africa

Order Îndrăgostită de un masai Preţ @ RON34,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *