Concursul de poezie Constantin Virgil Bănescu

Concursul de poezie Constantin Virgil Bănescu va avea loc între 20 şi 21 mai 2011, la Târgoviște. La concurs pot participa autori care nu au depăşit vârsta de 30 de ani, nu au debutat editorial și nu sunt implicit membri ai Uniunii Scriitorilor sau nu au obţinut Marele Premiu la ediţiile precedente ale concursului.

Poeziile (minim 5 – maxim 10) dactilografiate în cinci (5) exemplare se trimit în sistem motto* pe adresa Grupul Şcolar „Voievodul Mircea”, Bd. Regele Carol I, nr. 70, cod 130024, Târgovişte, Dâmboviţa pentru Dna Maria Doina Bănescu până la data limită de 20 aprilie 2011, data poștei.

Laureații vor fi publicați în revista litere și le vor fi acordate premiile I, II și III, iar organizatorii le vor asigura masa, cazarea şi cheltuielile de transport (bilete de tren – clasa a doua). Pentru relații suplimentare o puteți contacta pe dna Maria Doina Bănescu la tel. 0724.528425 sau adresa de e-mail: doinabanescu@yahoo.fr

Sistem motto* :

La începutul grupajului de poeme trebuie să aveţi un “motto” de identificare. Acelaşi “motto” de identificare trebuie scris şi pe un plic mai mic, în care se introduce CV-ul (nume, prenume, locul şi data naşterii, domiciliu, studii, premii literare sau publicaţii în reviste literare, dacă e cazul, şi datele de contact, adresa completă şi numărul de telefon). Grupajul de poeme şi plicul mai mic se introduc într-un plic mare şi se trimit prin poştă (trimiteţi nerecomandat, ca să nu srieţi niciun nume pe plicul mare).

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

No Responsesto “Concursul de poezie Constantin Virgil Bănescu”

Trackbacks/Pingbacks

  1. poetic» Blog Archive » Ce zici tu ca s-a schimbat rrin poezia pe care o auzi - [...] sa fiu invitat sa citesc poemele trimise pentru un    nou concurs aflat abia la a doua editie.  Concursul…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *