Concurs: Scrie o poveste despre Mercedes-Benz şi câştigi!

Mercedes-Benz a lansat pe facebook, cu prilejul aniversării a 125 de ani de când a inventat automobilul, un concurs cu  125 de premii!

Concursul, intitulat “Mercedes-Benz Storytellers125 de ani de inovaţie” se desfăşoară în perioada 28 ianuarie – 31 martie 2011.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa postaţi  în  topicul de pe facebook  http://www.facebook.com/topic.php?uid=143617905673043&topic=407  o poveste despre Mercedes-Benz care să surprindă o experienţa placută a dumneavoastră legată de Mercedes-Benz sau impresii plăcute legate de marca de maşină.

Povestea nu trebuie sa fie foarte lungă (sunt suficiente si cateva randuri) si poate surprinde diferite situaţii / aspecte, precum: momentul în care v-aţi îndrăgostit de Mercedes-Benz, sau ce model preferaţi şi mai ales de ce, ori cum v-aţi simţit la volanul unui Mercedes-Benz, de ce vă doriţi să conduceţi un Mercedes-Benz, ce reprezintă pentru dumneavoastră această marcă.

Lista temelor pe care le puteţi aborda este deschisă!!!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *