Commander X – Tesla si energia liberă

Problema energiei (a surselor de energie) a rămas în actualitate şi este pe cale să se acutizeze.

Tesla a adaptat un motor ce funcţiona pe baza energiei libere, la un automobil, şi a făcut demonstraţii publice uluitoare. Dar în mod ciudat, la puţin timp după demonstraţiile publice făcute, celebra invenţie dispare, nemaiapărând niciodată.

Este invenţia pierdută definitiv sau este depozitată într-un seif supersecret şi păzita cu străşnicie?

Aceste invenţii fiind revoluţionare, fortele existente se tem ca „balanţa puterii” poate fi înclinată în aşa fel încât să le scape din mâini şi să schimbe radical, peste noapte, societatea.

Şi totuşi această energie este la dispoziţia tuturor, se află în tot ceea ce ne inconjoară şi nu aţi auzit până acum nimic despre ea pentru că există o întreagă conspiraţie a sistemului militar-industrial pentru a ţine în secret existenţa ei faţă de „masele de dobitoci” care trebuie să rămână în ignoranţă totală, astfel încât „interesele corporatiste să poată obţine profituri imense de pe urma vieţii noastre”…

de acelaşi autor:

2012 şi sosirea planetei X – fapte şi ipoteze

Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale (UFO – TESLA – ZONA 51)

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *