Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale (UFO – TESLA – ZONA 51)

„Am lecturat de mai multe ori Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale comparându-i cu atenţie conţinutul cu alte surse documentare, unele chiar clasificate, ce se refereau la acelaşi tip de informaţii încercând să fac o analiză pertinentă şi obiectivă a conţinutului său.
Lovitura de graţie am primit-o însă prin conţinutul unuia din recentele discursuri ale preşedintelui SUA, Barack Obama, la întâlnirea cu reprezentanţi ai marilor finanţe, corporaţiilor transnaţionale şi agenţiilor secrete, discurs în care a cerut explicit să se dea liber pe piaţă noilor tehnologii aflate de ani buni în seifuri, puse la secret, deoarece continuarea politicii de embargo şi ascundere a acestor descoperiri este contraproductivă pentru dezvoltarea civilizaţiei umane.
Cartea de faţă se prezintă ca o vitrină abundentă în realizări ştiinţifice şi tehnologice pe care le vom putea folosi în curând. Dar totul în măsura stratificării capacităţii de acces a fiecăruia dintre noi, cuantificată de… Controlorii lumii!”

Dr. Emil Străinu

Order Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale (UFO - TESLA - ZONA 51) Preţ @ RON25,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *