Colleen Sell – Mame singure

1Să îl prezinte pe noul său partener fiicelor adolescente poate fi dificil pentru o văduvă. Mama singură a doi copii, dintre care unul autist, reuşeşte să găsească iertarea pentru fostul soţ care i-a părăsit, fără a plăti pensie alimentară şi fără a se mai interesa de ei. Accidentul în urma căruia fiul său riscă să rămână fără ambele picioare o face pe o mamă divorţată să realizeze că, indiferent de încercările la care vor fi supuşi, ea şi cei doi copii vor forma întotdeauna o familie. Mamele singure au de înfruntat inconvenientele financiare ale unui singur venit care să susţină familia şi sarcina de a ţine şi locul tatălui absent, iar viaţa lor e o cursă contra cronometru între slujbă, şcoala copiilor şi întreţinerea gospodăriei. 33 de întâmplări adevărate despre puterea dragostei care le face pe mame să depăşească orice obstacol.

Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre. Colecția „Povești adevărate“ îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *