Cliff Stafford – Arta de a trăi în oraş

UnknownTexturi, materiale, culori, locuri şi oameni — într-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din întreaga lume şi imagini — cele mai multe inedite — din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco şi Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degajă interesul pentru traiul sofisticat. Volumul Arta de a trăi în oraş acordă o mare atenţie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe faţadele cladirilor veneţiene sau londoneze până la dispunerea aranjamentelor florale în funcţie de alura, finisajul, poziţia obiectelor din jur, la decoraţii murale originale sau obiecte cu forme ţi culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viaţa noastră citadina, concentrandu-se asupra „vietii strazii” peste tot in lume si mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Arta de a trăi în oraş, o autentică coffee table book şi o rafinată lifestyle book este o minunată sursă de inspiraţie pentru arhitecţi, designeri şi proprietari deopotrivă.

de acelaşi autor:

Arta de a trăi colorat

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *