Cliff Stafford – Arta de a trăi colorat

UnknownArta de a trăi colorat, absolut fascinantă vizual, cuprinzând peste 400 de ilustraţii color, împărţită în cinci capitole, recurge la ochiul format al lui Gilles de Chabaneix pentru a evidenţia folosirea culorii nu numai în interioare, ci şi în natură şi în mediul citadin, în numeroase locuri şi culturi.

Călătoria în lumea culorilor începe cu o concentrare asupra formelor şi texturilor monocrome, continuând cu nuanţele de albastu care în combinaţie cu albul crează o senzaţie care exprimă întreaga cultură mediteraneeană. Apoi vin roşurile şi rozurile în chip de culori ale luxului şi traiului bun. Nuanţele de galben şi verde aduc în casă soarele şi lumina naturală. În final, sărbătoarea vizuală gândită de Gilles de Chabaneix şi Stafford Cliff se desăvârşeşte cu un capitol are ilustrează culorile provenite mai ales din materii naturale, transformând acest volum somptuos într-un elogiu adus artei de a trăi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *