Claudiu Komartin – Un anotimp în Berceni

Coperta„Stilist desăvârşit, Claudiu Komartin devine, pe volum ce trece un poet tot mai bun. Am citit din stadiul de manuscris Un anotimp în Berceni fără să simt vreo clipă între paginile lui aerul închis al atelierului. Era deja o carte excelentă, încheiată la toţi nasturii, chiar dacă încă îi lipseau copertele. Dovada că prima tentaţie a fost aceea de a-i dedica pe loc o cronică entuziastă. În care urma să spun ca generaţia începe să-şi dea, în ciuda nemulţumirilor căutători de aramă, platina pe faţă.”
Cosmin Ciotlos

De acelaşi autor

Circul domestic

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Claudiu Komartin – Un anotimp în Berceni”

  1. stefan doru dancus spune:

    Îmi cer iertare Claudiu. Nu mai am cartea de proză – cred că ştii şi tu că a murit editorul. Tirajul de vreo 120 exemplare s-a vândut la GAUDEAMUS. Nici pe mine nu te supăra că sunt cam ţăran de pe Valea Izei. Să ai pace.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *