Citadela Cărților: Nocturna bibliotecilor la Biblioteca Națională

afisbnr23sept2015Sub auspiciile Nocturnei bibliotecilor, proiect inițiat de Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Biblioteca Națională a României vă invită, în noaptea de 26 septembrie 2015, în intervalul orar 18.00-02.00, să participați la un program cultural dedicat publicului de toate vârstele, program care va include: expoziții de pictură, grafică, fotografie, carte; ateliere de creativitate pentru copii și adulți; spectacole de dans contemporan, teatru și poezie; concerte de muzică clasică și jazz și o mulțime de alte evenimente-surpriză.

Având ca temă Citadela Cărților, ediția din acest an a Nocturnei bibliotecilor propune un exercițiu interactiv de cultură, memorie și imaginație, care va debuta la Biblioteca Metropolitană, în data de 25 septembrie 2015, și se va încheia la Biblioteca Națională a României, în data de 26 septembrie 2015 – un exercițiu pe care îl vom consemna împreună în Cartea Orașului, expusă la parterul Bibliotecii Naționale (Atrium).

Nocturna Bibliotecilor, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a VI-a ediție, este realizată, începând cu 2014, în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova.

Intrarea este liberă!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *