Chirovici „un fenomen literar global”?

UnknownRomanul „Cartea Oglinzilor”, scris de Eugen Chirovici, a primit cereri de publicare de la edituri din 23 de ţări şi i-ar putea aduce autorului un câştig cu multe zerouri.Romanul poliţist al autorului din România, denumit „Cartea Oglinzilor”, a fost comandat de editurile din 23 de ţări – iar licitaţiile au implicat până la 11 edituri din fiecare stat. Editurile din ţările mai mici, precum Islanda, care tind să aştepte ca un roman în limba engleză să aibă succes în Marea Britanie şi SUA, înainte să-l achiziţioneze, au cumpărat materialul lui Chirovici înainte de publicarea cărţii, preconizată pentru anul 2017.
Chirovici, în vârstă de 51 de ani, locuieşte în Reading şi a scris zece nuvele de mister în România, în ultimii 20 de ani, dar piaţa românească s-a dovedit prea mică pentru cărţile sale, susţin jurnaliştii britanici. Chirovici a lucrat ca jurnalist şi acum ar putea obţine o sumă „formată din şapte cifre” pentru romanul său.

În România, romanul va fi publicat de editura Rao

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *