Cezar Mereuţă – Clasele concentrării economice şi factorul 80%

Lucrarea prezintă  principalele rezultate ale cercetărilor desfăşurate în perioada 1993-2011 referitoare la gradele de concentrare ale cifrei de afaceri pe pieţe clasificate, în intenţia iniţială de a elabora o metodă de identificare a priorităţilor strategice în restructurarea companiilor româneşti. Cercetările s-au concentrat pe demersul de verificare a principiului 20/80 în cazul pieţelor clasificate, identificând companiile care acopereau cumulat 80% din cifra de afaceri a unei pieţe date, ca „noduri” care defineau performanţa economică a pieţei.

Lucrarea se adresează în egală măsură decidenţilor politici, uniunilor patronale, uniunilor sindicale şi mediului de afaceri în general.

Pentru cercetători şi studenţi, lucrarea oferă o cale către aprofundarea incitantă a tulburătoarei teme a concentrării economice în sistemele de companii, şi nu numai.

 

Order Clasele concentrării economice şi factorul 80% Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *