Cecelia Ahern – Suflete pereche

tn1_suflete_pereche_sf_2012Din copilărie, Rosie şi Alex au fost mereu împreună, la bine şi la rău. Însă brusc sunt nevoiţi să se despartă, atunci când Alex şi familia lui se mută în America. Acasă, în Irlanda, Rosie se simte pierdută fără el. Orice încercare de a se regăsi se transformă într-un ghem de interpretări greşite, întâmplări neprevăzute şi ghinion pur.    Vor risca ei totul — inclusiv prietenia — pentru adevărata dragoste? Cecelia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a inregistrat o uimitoare popularitate si un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.
In limba romana, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, Cadoul si Cartea viitorului.

De acelaşi autor

P.S. Te iubesc

Order Suflete pereche Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Cecelia Ahern – Suflete pereche”

  1. Rosie spune:

    Astazi am terminat de citit cartea si sunt extrem de mandra si de fericita ca am citito, cu toate ca si acuma mai am un soi de nervi in mine privind un aspect al derularii povestii lor. Ca sa vezi cum iti joaca destinul feste….

  2. Denisa spune:

    Astazi am terminat si eu de citit cartea si pot spune cu mandrie ca este cea mai frumoasa carte citita vreodata. chiar merita sa-ti pierzi timpul pentru a o citi!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *