Cecelia Ahern – O sută de nume

1Kitty este o jurnalistă care a dat de necaz. Şi-a pierdut postul din televiziune şi este în conflict cu editorul revistei pentru care scrie. Când prietena ei, Constance, cea care i-a îndrumat cariera, îi lasă cu limbă de moarte misiunea de a scrie un articol cu subiect misterios, criza se adânceşte. Kitty nu are decât o listă cu o sută de nume şi, pornind de la ele, trebuie să scrie materialul în mai puţin de două săptămâni.

Un subiect absolut inedit şi o misiune aparent imposibilă. Ajutată de Steve, un prieten din facultate, şi de Bob, soţul lui Constance, porneşte într-o cursă nebună, încercând să afle ce îi leagă pe cei o sută de oameni. Dar cine poate cunoaşte o sută de oameni în două săptămâni?

Cu umor şi sensibilitate, Cecelia Ahern îşi surprinde din nou cititorii, ţinându-i cu răsuflarea tăiată până la ultima pagină.

Order O sută de nume Preţ @ RON34,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *