Cauzele spirituale ale bolilor

Cartea Cauzele spirituale ale bolilor – afirmaţii vindecătoare ne prezintă cele mai răspândite boli, care este cauza spirituală a lor şi care este atitudinea corectă pe care trebuie să o avem pentru a ne vindeca.
Corpul nostru fizic este expresia materială a spiritului. În „argoul spiritual”, este haina pe care o îmbracă spiritul pentru a se putea manifesta în acest plan fizic. Orice dezechilibru al sănătăţii care afectează spiritul se răsfrânge automat asupra corpului fizic. Prin urmare, orice afecţiune are o origine dincolo de corpul fizic, pentru că orice manifestare fizică îşi are originea în planurile subtile, spirituale.
Problemele de sănătate, tulburările şi bolile nu există propriu-zis, ele sunt mesaje pe care spiritul le transmite prin intermediul corpului fizic pentru ca noi să devenim conştienţi de stadiul în care ne aflăm pe drumul evoluţiei spirituale. Corpul fizic este oglinda, cea care ne ajută să „vedem” starea în care este spiritul. Orice afecţiune la nivel de stare a corpului fizic ne avertizează că ceva nu este în regulă cu integritatea spirituală. De aceea, orice vindecare trebuie să ia în considerare cauzele reale ale tulburărilor, care sunt întotdeauna de ordin spiritual.
Nu e de ajuns să ştim de afecţiunea x sau y, trebuie să ştim şi cauza. Dacă nu cunoaştem cauza, nu facem altceva decât să încercăm să vindecăm efectul. Acesta se poate ameliora, dar nu se poate vindeca şi situaţia va reveni până când vom înţelege cauza. O vindecare reală presupune o activitate de transformare, de spiritualizare a corpului fizic care în esenţă este de natură spirituală. Sănătatea este o stare de puritate a gândului, de echilibru emoţional, de armonie cu vibraţiile divine în care sufletul îşi are originea şi lăcaşul. Ea nu este un scop sau un sens, este o manifestare continuă a echilibrului pe toate planurile, fizic, energetic şi spiritual.
Nu există „cea mai bună metodă” pentru vindecare spirituală, informaţiile prezentate în această carte pot fi considerate primii paşi spre eliberare, calea este întotdeauna particulară şi decizia întotdeauna aparţine celui care alege.

Order Cauzele spirituale ale bolilor Preţ @ RON14,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *