Brezeanu Petre – Finanţe corporative. Volumul II

Acest manual universitar de specialitate îşi propune să prezinte probleme fundamentale pentru înţelegerea fenomenului financiar corporativ :
• Diagnosticul financiar
• Gestiunea ciclului de exploatare
• Evaluarea şi selecţia investiţiilor
• Politica de dividend
În primul rând, fiind un manual universitar, le este propus studenţilor de la facultăţile economice precum şi celor care au în planul de învăţământ, discipline de profil cum ar fi Finanţele Întreprinderii, Gestiunea financiară a întreprinderii, Management financiar.
Nu trebuie omişi nici doctoranzii  din domeniul economic, care vor găsi în acest manual un sprijin în clădirea fundamentelor  ştiinţifice din profilul lor.
Se adresează tot atât de bine şi specialiştilor din domeniul financiar : managerilor financiari, directorilor economici, contabililor şefi, consilierilor financiari, analiştilor financiari: Pentru aceştia din urmă această lucrare poate fi un instrument conceptual de mare ajutor.

De acelaşi autor

Finanţe corporative. Volumul I

Order Finanţe corporative. Volumul II Preţ @ RON85,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *