BookLand Evolution susține dezvoltarea personală și profesională a tinerilor

UnknownCâteva dintre cele mai marcante personalități ale României lansează liceenilor și studenților din București o propunere de nerefuzat: o întâlnire timp de trei ore în cadrul căreia își pot descoperi vocația și găsi soluții pentru viitorul profesional, cu prilejul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.

Evenimentul se va desfășura începând cu data de 9 martie 2015 la Academia de Studii Economice (Facultatea de Marketing, Aula Magna), tinerii fiind invitați să participe GRATUIT de luni până vineri (9-13 martie), în intervalul orar 18:00-19:20 (liceeni) și 19:30-21:00 (studenți). Printre personalitățile care au răspuns deja pozitiv invitației Bookland Evolution se număra: Camelia Sucu (Antreprenor în serie, CEO Class Living, Public figure), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, om de televiziune), Mihai Găinușa (TV Host), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent), Andrei Gheorghe (Prezentator și realizator de emisiuni radio și TV), Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms), iar lista continuă.

Caravana Conferințelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 11 orașe din țara, poposind timp de o săptămâna în fiecare. Următorul oraș din itinerariu este Ploiești.

Prima parte a Conferințelor (sesiunea de primăvară) se va încheia în vară după 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamnă) are aceeași durată (21 septembrie – 4 decembrie); în total, peste 1.000.000 liceeni și studenți din 23 orașe sunt invitați să descopere soluții pentru viitorul lor profesional și să își lărgească orizontul de cunoștințe mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de cei peste 800 profesioniști consacrați, care se vor alătura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispoziție liceenilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

 

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *