BOOKiseala.ro, menţionat în jurnalul Alteţei Sale regale, Principele Radu al României

Iniţiativa noastră de a grupa cărţile despre dinastia română într-o categorie BIBLIOTECA REGALĂ, a fost apreciată de către Alteţa Sa Regală, Principele Radu al României, drept „lăudabilă” în jurnalul de la sfârşitul săptămânii trecute.

„Capitolul Biblioteca Regală nu este complet, încă. Are însă mai bine de 50 de titluri, cu lucrări de diverși autori, clasici sau contemporani. Colecția este impresionantă și utilă în același timp. Ea se va dezvolta, pe măsură ce noi titluri vor apărea, iar altele vechi vor fi descoperite și așezate pe “rafturile” electronice”, se mai spune în textul citat.

Biblioteca regală e de departe a fi completă. În curând vom finaliza un documentar pe această temă. Cine are sugestii despre cărţi pe această temă să nu ezite să ne completeze eforturile.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *