Bookfest la Tîrgu Mureș

bookfest-tirgu-mures-hu-465x390Lucian Boia, Andreea Esca, Larry Watts, Markó Béla, Ana Blandiana, Alex. Ștefănescu, Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu, acad. Basarab Nicolescu sau Sega sunt câteva dintre personalitățile pe care le puteți întâlni între 19 și 21 septembrie la prima ediție a Salonului de Carte Bookfest Tîrgu Mureș. Pentru că este o „sărbătoare a cărții”, Bookfest vine și cu reduceri consistente la cele mai bune cărți ale momentului. Publicul are acces gratuit la toate evenimentele Bookfest, inclusiv la concertele zilnice și la proiecții de filme de artă.

Prima ediție locală a Salonului de Carte Bookfest Tîrgu Mureș va fi găzduită de Teatrul Național, între 19-21 septembrie și va oferi publicului mureșean posibilitatea să întâlnească unele dintre cele mai importante nume ale lumii culturale actuale din România. La standurile Bookfest, vizitatorii vor putea alege titluri cu reduceri atractive din oferta bogată a unora dintre cele mai de succes edituri din România: Humanitas, Litera, Polirom, Curtea Veche Publishing, Rao, Trei, Art, Corint, Nemira, Eikon, Okian sau Tracus Arte, dar și multe altele.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *