Bookfest 2015: Invitat de Onoare – Cehia

1„Este o onoare și o provocare să fim țara invitată la ediția viitoare a Salonului de Carte Bookfest. Ambasada Cehiei și Centrul Ceh din România s-au focusat pe colaborări cu mai multe edituri. În afară de colecția „Cartea cehă” există și proiectul „Relații ceho-române în banda desenată” și alte volume traduse și publicate recent de către editurile românești. Mă bucur că la Bookfest vom avea ocazia de a prezenta scriitori cehi contemporani și evenimente legate de literatura și cultura cehă”, spune Excelența Sa Ambasadorul Šitler.

 

Cea de-a X-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 20-24 mai 2015 în pavilioanele C1, C2, C4 și C5 de la Romexpo.

 

Bookfest 2015 este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Centrul Ceh și Ambasada Republicii Cehia la București.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *