Bookfest 2012. Ţara invitată: Franţa

Asociația Editorilor din România are bucuria să anunțe că Franța va fi invitatul de onoare al ediției din 2012 a Bookfest – Salonul Internațional al Cărții. Cea de-a șaptea ediție a Bookfest va avea loc în perioada 30 mai – 03 iunie 2012 în complexul expozițional Romexpo, pavilioanele C1, C2, C3, C4 și C5.

E.S. Henri Paul, ambasadorul Republicii Franceze în România, a subliniat că Franța a primit cu mare plăcere oferta de a participa la Bookfest ca invitat de onoare. “Țin să mulțumesc Asociației Editorilor din România pentru această oportunitate și în mod deosebit domnului președinte Grigore Arsene, din partea căruia am primit această invitație și sunt încrezător că participarea Franței la Bookfest va fi un eveniment remarcabil din toate punctele de vedere”, a spus E.S. ambasadorul Henri Paul, în alocuțiunea susținută miercuri, 23 noiembrie 2011, cu prilejul inaugurării standului Ambasadei Franței din cadrul Târgului de carte de învățătură Gaudeamus.

“Ne face o deosebită onoare că putem celebra și în acest fel lunga tradiție culturală care leagă România și Franța și suntem convinși că o astfel de formulă de parteneriat va face ca salonul Bookfest să se mențină în topul celor mai importante manifestări culturale din România”, a declarat Grigore Arsene, președintele Asociației Editorilor din România, organizatorul Salonului Internațional al Cărții.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *