Cartea genezei cu benzi desenate (FOTO) a stârnit protestele grupărilor religioase

bible_1

Mai multe grupuri religioase din SUA au fost scandalizate, după apariţia pe piaţă a unei versiuni ilustrate a Bibliei. Cartea, publicată în urmă cu două luni, conţine imagini ale personajelor biblice care fac sex, informează The Telegraph.

„Cred că totul este un mit, de la început până la sfârşit, cu prea puţine legături cu rebiblie1234alitatea istorică. Sunt poveşti grozave. Dar să consideri aceste texte sacre, dăruite de Dumnezeu, este puţin înapoiat”, a declarat Crumb.

Mike Judge, un reprezentant al Institutului Creştin a ripostat: „Acesta versiune a Bibliei este este totat nepotrivită pentru ceea ce reprezintă, în esenţă, planul lui Dumnezeu de salvare a omenirii. Biblia este un text foarte important pentru mulţi oameni şi ar trebui să fie tratat cu respectul pe care îl merită.”

biblie123

Imaginile care apar în carte au fost realizate de artistul american Robert Crumb. Cartea este descrisă de către editorii săi drept o „satiră scandaloasă” şi a fost publicată cu menţiunea că nu este recomandată minorilor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *