Aura Inbarus pe NBC la „Morning news”

UnknownDupă ce a publicat Out of Transylvania şi s-a bucurat de un succes în SUA, ziarista sibiancă Aura Imbarus a fost invitata emisiunii de dimineaţă a celebrului canal american NBC.  „O carte absolut fascinantă despre ultima parte a dictaturii anilor 80, în mijlocul ţării, condusă de un regim care impunea o viaţă fără mâncare şi energie”, aşa a prezentat-o reporterul. „M-am născut în Transilvania, într-o regiune cunoscută ca tărâmul lui Dracula, adică în Sibiu, care a devenit ulterior capitala europeană a anului 2007, fiind nominalizată de Forbes ca una dintre principalele opt destinaţii turistice, „ a spus Aura Imbarus. Invitata emisiunii a povestit cum a participat la revoluţia din 1989, plecând împreună cu familia la cumpărături. Ea a fost de părere că România s-a schimbat în ultimii ani de după comunism, dar că mentalităţile sunt greu de schimbat.  „Nu se pot face modificări fundamentale peste noapte, aşa cum vroiam noi. Am câştigat Loteria vizelor şi aşa am plecat cu 400 de dolari”. Reporterul a indicat, la sfârşitul dialogului, asculătătorilor să achiziţioneze cartea de pe Amazon.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Aura Inbarus pe NBC la „Morning news””

  1. Florin Puscas spune:

    Cu toată nebunia vampirilor, s-ar putea ca americanii să cumpere cartea doar pentru numele „Transilvania” de pe copertă. 🙂

  2. Marla Martenson spune:

    Great interview! Love it. Congrats.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *