Anna Todd – După ce am găsit fericirea

dupaceamgasitTessa și Hardin au înfruntat toate provocările, dar oare vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți? Până acum, viața i-a luat de multe ori prin surprindere.
Legătura lor e mai strânsă ca oricând. Și totuși, se pare că orice nouă încercare le pune în pericol temelia pe care și-au construit relația.
Tessa înțelege tot zbuciumul lui Hardin și știe că e singura care poate să-l tempereze când izbucnește. Însă cu cât i se dezvăluie mai multe despre trecutul întunecat al iubitului ei, cu atât acesta îi îndepărtează – pe ea și pe ceilalți – din viața lui.
Tessa nu mai e convinsă că-l poate salva – nu fără a se sacrifica pe sine. Merită să-și piardă identitatea în numele dragostei?
Dar Tessa e hotărâtă să lupte. Numai că nu știe pentru cine luptă de fapt – pentru Hardin sau pentru ea însăși?
Seria fanfiction After a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Acum află și tu povestea despre care vuiește internetul!

Order După ce am găsit fericirea Preț @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *