Anita Shreve – Valurile iubirii

1La numai 29 de ani, Sydney, eroina cărţii Valurile iubirii, a avut o viaţă sentimentală agitată – este deja divorţată şi văduvă. Pe perioada vacanţei de vară, ea îşi găseşte o slujbă aparent banală: va avea grijă de mezina înstăritului arhitect Edwards.

Sydney este însă marcată de dispariţia ultimului soţ şi nu ştie dacă să renunţe la doliu – ultima legătură pe care o mai are cu acesta. Apariţia celor doi fii mai mari ai familiei Edwards face ca Sydney să evadeze din trecutul său… Dar, la un moment dat, ea se va trezi prinsă între sentimente şi rivalităţi la fel de puternice.

Într-un stil simplu şi convingător, Anita Shreve descrie o frumoasă şi complicată poveste de dragoste, presărată cu momente de suspans, de dubiu şi de fertilă ambiguitate.

De acelaşi autor

Mărturie

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *