Angela Becerra – Ella

UnknownDupă ce a suferit un grav accident, Ella a încetat să mai scrie. Simţindu-se înfrântă şi pierdută, pleacă la Florenţa în căutarea poveştii pe care i-o spusese tatăl ei, poveste pe care a vrut să o transforme într-un roman. În dorinţa de a simţi că trăieşte din nou, a creat un personaj tăcut şi enigmatic, La Donna di Lacrima. Aceasta este vizitată în splendida ei casă de pe Via Ghibellina de bărbaţi care şi-au distrus viaţa şi care îi adoră trupul şi confortul pe care i-l oferă. Nici unul nu ghiceşte că Ella e o scriitoare tristă şi singuratică care recondiţionează cărţi şi că în fiecare seară, la ora 7, hoinăreşte prin librăriile de pe Mercato Nuovo, unde un alt suflet, un vânzător singuratic şi misterios, o aşteaptă. O profundă şi mişcătoare poveste de dragoste, copleşitoare prin senzualitate şi erotism, care explorează profunzimile singurătăţii, zădărniciei vieţii.

Order Ella Preţ @ RON36,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Angela Becerra – Ella”

  1. Ela spune:

    Am primit cartea de ziua mea..pt ca ma numesc Ela…si ma regasesc in temerile, in iertarile si in asteptarile misterioasei „donna di lacrima” care se lupta cu propriile sale neincrederi si cu toate tradarile lumii…E o carte buna…merita citita!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce mai citesc. « Confessions of an imperfect girl - [...] am inceput sa citesc “Ella“, o carte care m`a captivat inca de la primele pagini. V`o recomand cu multa…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *