Andreea Paula Dumitru – Bazele contabilităţii.Teste grilă, aplicaţii propuse spre rezolvare, lucrare practică monografică

Prin intermediul acestui caiet de lucrări aplicative, se doreşte punerea la dispoziţia studenţilor anului I, ai Universităţii Nicolae Titulescu, ce studiază disciplina ”Bazele contabilităţii”, un ansamblu coerent de aplicaţii, rezolvate sau nerezolvate, teste grilă, care să le permită o mai bună consolidare a cunoştinţelor dobândite la orele de curs. Am dori ca studenţii să se implice mai mult în formarea lor prin desprinderea de notiţele de curs, pe care trebuie să le vadă doar ca punct de plecare şi atât.
Monografia din partea a II-a a caietului, le este propusă studenţilor spre rezolvare, pentru a înţelege activitatea de contabilizare a operaţiilor economico-financiare intervenite la nivelul unei societăţi comerciale şi a completării documentaţiei adecvate.

Order Bazele contabilităţii.Teste grilă, aplicaţii propuse spre rezolvare, lucrare practică monografică Preţ @ RON18,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *