Amanda Quick – Crede-mă

Frumosul Sam Stark este patronul unei firme care concepe programe de securitate pentru computere. Profesia îl absoarbe atât de puternic, încât îi deformează gândirea, determinându-l să judece lumea după principiile electronice, în care lucrurile sunt utile sau nu. Acest pragmatism exagerat îl împiedică să-şi găsească o soţie, ajungând să fie părăsit de două ori, chiar în faţa altarului.

După ce a fost abandonat ultima oară, Sam se vede obligat să plătească unei firme de catering, condusă de seducătoarea Desdemona, cheltuielile pentru nunta care nu a mai avut loc.

Cu timpul, cei doi se simt tot mai mult atraşi unul de altul, dar firea lui neîncrezătoare îl conduce spre o ruptură definitivă cu Desdemona. Şi când totul pare iremediabil compromis, se produce un eveniment care îl determină pe Sam să-şi descopere trăiri străine lui până atunci….

O poveste de neuitat despre lupta cu neîncrederea şi despre forţa de a reveni atunci când toate punţile de comunicare par rupte.”

de acelaşi autor:

Al treilea cerc

Fascinaţie şi ardoare

Oraşul de cuarţ

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *