Amanda Quick – Oraşul de cuarţ

Celebra autoare Amanda Quick, a cărei imaginaţie se dovedeşte fără limite, a reuşit să ofere o surpriză de mari proporţii prin tema ultimei sale serii de cinci romane, intitulată Vânătoarea de fantome.

Oraşul de cuarţ, primul dintre acestea, il introduce pe cititor în lumea fascinantă şi plină de mister a unei planete colonizate de pământeni.

Lydia Smith, eroina cărţii, este un arheolog care încearcă să pătrundă în tainele trecutului, vechi de mii de ani, al acestei planete de adopţie. Dar misiunea sa se dovedeşte extrem de grea. O structură mafiotă îi pune în pericol planurile.

Paranormal, crime, tradări, dar şi momente romantice – toate într-o succesiune ameâţitoare, reprezintă reţeta sigură a captării la nivel maxim a interesului cititorilor care, neîndoios, vor aştepta cu nerăbdare continuarea acestei poveşti fantastice în următorul volum Misterele catacombelor.

de acelaşi autor:

Al treilea cerc

Fascinaţie şi ardoare

Lovitură de teatru

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *