Aliluia pe scrisoarea lui Severin

UnknownAliluia. Excelentă scrisoare i-a trimis Adrian Severin noului Ambasador SUA în România. A criticat faptul că SUA se implică atât în politică, cât și în Justiția din România, și faptul că SUA acționează dominant în România. A menționat faptul că o bună parte a intelectualității de la noi au o chemare către politica rusă. S-a exprimat privind corupția din UE, dar și despre Corupție în sens larg, în legătura cu sistemele politice nedemocratice. Și a exprimat următorul punct de vedere: „…diplomații americani în post la București vor trebui nu doar să asculte toate punctele de vedere românești și să stabilească relații directe cu reprezentanții tuturor școlilor de gândire și ai curentelor de opinie din România – așa cum au făcut-o până la începutul anilor 2000 – dar și să analizeze permanent starea de spirit a națiunii române – iar nu numai disponibilitatea conducătorilor români de a se alinia servil la exigențele americane – căutând a înțelege totodată măsura în care agenda americană este compatibilă cu felul de a gândi și simți al românilor, cu valorile lor morale și identitatea lor culturală – așa cum s-a procedat cu succes chiar în timpul Războiului Rece.”
Ca Inţelepoet Român, ca reprezentat al Gândirii și Spiritualității Naturale a Națiunii Daco-Române [în care Națiune includ și minoritățile care trăiesc pe teritoriul României] și ca Ambasador al Divinului pe Pământ, aduc următoarele mențiuni în legătură cu cele specificate de Adrian Severin:

l. Referitor la faptul că SUA se implică în Politică și Justiția din România – Prin Acordurile și Tratatele la care România a aderat și având în vedere Corupția din Politică și Justiția din România, dar și faptul că România, prin Corupția din justiție și politică, a acumulat către anumite instituții financiar-bancare mondiale datorii subsțantiale care se vor a fi achitate, SUA este într-un fel îndreptățită să se implice în scop purgativ în Politica și Justiția din România.

ll. Referitor la faptul că o bună parte a intelectualității din România prezintă o chemare către politica rusă – Este un Adevăr Istoric că Rusia exercită cu succes acțiuni de influențare și dominare a intelectualității din România și nu numai, atât a celei cultural-artistice, cât și a celei politice, și este un adevăr că, prin Trecutul Istoric și Ortodoxie, poporul român și cel rus au anumiți numitori comuni, ca atare „chemarea” intelectualității respective nu are de ce să fie surprinzătoare, ba, având în vedere anumite considerente pe care le vom menționa ulterior, ea poate fi pozitivă.

lll. Referitor la Corupție și la Corupția din UE – Corupția este o boală e psihicului uman, care are la bază cumulativ neștiința, inconștiența, prostia, degenerarea, lipsa de autocontrol, egoismul. Scopul ultim al Politicii este Elevarea Spirituală a Tuturor Indivizilor care formează Umanitatea, în niciun caz nu are ca scop îmbogățirea prin manevre insidioase și/sau prin îndobitocire, coerciție și violență, pe spinarea Majorității, a celor Corupți, indiferent de originea, etnia sau naționalitatea lor.

lV. Referitor la punctul de vedere citat dar și la întreaga scrisoare – Menționăm că tonul este unul arogant și că nu reprezintă atitudinea Națiunii Române vis a vis de SUA. Totuși, așa cum voia să spună și domnul Adrian Severin, este necesar și important pentru o mai bună colaborare ca diplomații americani în post la București să asculte toate punctele de vedere românești și să stabilească relații directe cu reprezentanții tuturor școlilor de gândire și ai curentelor de opinie din România, dar și să analizeze permanent starea de spirit a națiunii române, căutând a înțelege totodată măsura în care agenda americană este compatibilă cu felul de a gândi și simți al românilor, cu valorile lor morale și identitatea lor culturală. În acest sens, ca Intelepoet și ca reprezentant al Gândirii și Spiritualității Naturale a Națiunii Daco-Române aduc la cunoștintă Gândirea și Simțirea noastră naturală:
Având în vedere așezarea geopolitică a României pe Planetă și având în vedere Situația de Fapt a Lumii din punct de vedere Spiritual, Politic, Cultural și Social, Națiunea Daco-Română gândește și simte că România și daco-românii nu au de ce să aibă granițe, nici față de vecinii lor și nicăieri în lume. În acest sens România poate fi in același timp și Stat al SUA, și Stat al UE și Stat al Eur-Asiei și al orcărei alte Asociații de State de pe Mapamond. Națiunea noastră dorește ca România să fie Capitala Spirituala a Lumii, un loc în care toate Politicile și toate Religiile Converg, un loc în care cetățenii sunt scutiți de taxe și impozite și-n care Apa, Internetul și Electicitatea sunt Gratuite. În acest sens, Națiunea Daco-Română, având în vedere jafurile și opresiunile la care a fost supusă, este îndreptățită la a primi bani și resurse dela toate Națiunile care au agresat-o, cu titlu de Daune Morale.

Stoian G. Bogdan

Scris de Stoian G. Bogdan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *