Alan Elsner – Poveste romantică

1Poveste romantică este o carte scrisă de Alan Elsner în timpul şederii sale în România, ca profesor de jurnalism la Universitatea din Bucureşti, în 2007.

Retrăim perioada premergătoare revoluţiei şi tragicul zilelor din decembrie ’89, Alan Elsner dovedind o cunoşstere profundă a universului românesc. Şi toate astea având pe fundal o extraordinară poveste de dragoste în care graniţele temporale şi spatiale dispar şi care se întregeşte dincolo de spaţiu şi timp.Căci, ce şanse reale ar avea o jurnalistă americană şi un poet român disident, aflat în arest la domiciliu la începutul sângerosului an 1989, să se întâlnească, să se îndrăgostească nebuneşte, să facă un copil, să se despartă vreme de 17 ani şi să se regăsească mai apoi, ceva mai osteniţi, mai împovăraţi de ani, dar la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi?
Experienţa de aproape 30 de ani de jurnalist şi scriitor a avut, fără doar şi poate, un cuvânt greu de spus. El lucreaza pentru agenţa de presă Reuters, fiind corespondent in Washington DC.
Cartea are o prefaţă scrisă de Mihai Pacepa.

Order Poveste romantică Preţ @ RON30,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *