Al Gore – Un adevăr incomod

Premiul Nobel pentru Pace, 2007

”se recompenseaza astfel eforturile depuse pentru o mai buna intelegere de catre publicul larg a schimbarilor climatice cauzate de om si punerea bazelor pentru luarea masurilor necesare pentru a contracara aceste schimbari”

Încălzirea globală realitate sau mit? Este viitorul planetei pus, cu adevărat, în pericol sau este acesta numai un mod prin care politicienii îşi pot aduna cât mai multe voturi? În paginile acestei cărţi, Al Gore (fost vice-preşedinte în administraţia Clinton şi candidat, el însuşi, pentru funcţia supremă) ne înfăţişează o pledoarie convingătoare, bogat ilustrată, a punctului său de vedere, laolaltă cu impresionante texte dedicate principalelor influenţe din viaţa sa: tatăl, sora, precum şi profesorul din facultate care i-a deschis ochii asupra acestei probleme vitale pentru supravieţuirea omenirii.

De acelaşi autor

Asaltul asupra raţiunii

Order Un adevăr incomod Preţ @ RON65,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *