Adriana Badiţă – Zbor frânt

UnknownFilele acestei cărţi adună doar câteva petale dintr-o floare ucisă ireparabil – respingător în sine, dar infinit mai odios când zdrobeşte pe tineri- a adaos, în cazul acestei nimiciri, atâta absurd, atâta NENOROC, încât nu numai inima victimei a rămas îngheţată în coşmar, ci, fără scăpare, toate inimile care mai bat, privindu-i zborul şi căderea, se lasă sfâşiate de deznădejde şi de mânie.

Cu Adriana Bădiţă fiecare părinte a pierdut un copil, fiecare copil, o soră, fiecare tânăr, un camarad… Dar din acest doliu, de sub linţoiul nefiinţei, dincolo de viscolul ucigaş, iată, răsar ghioceii vârstei sale eterne. Imaculaţi şi fragili, chintesenţă a primăverii şi tinereţii. A Tinereţii pe care Adriana, ruptă dintre anotimpuri şi desprinsă de Timp, ne-o redăruieşte poate doar pentru a o şti vegheată cu cât mai multă dragoste. Sau măcar, cu OMENIE.

Order Zbor frânt Preţ @ RON24,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *