Adrian Diniş:”Noaptea albă de poezie de la Institutul Francez a fost mai degrabă neagră”

„Noaptea albă a poeziei a fost mai degrabă una neagră”, scrie tânărul poet Adrian Diniş pe blogul său.  „Când Claudiu Komartin prevestea un ghiveci poetic la acest Târg, Marché de la Poésie am crezut că exagerează. Dar, în ceea ce mă priveşte, Noaptea albă organizată la Institutul Francez de Linda Maria Baros şi Svetlana Cârstean, a lăsat mult de dorit. A fost ca una din petrecerile alea nereuşite. Mai mult, aici!

Gabriel Daliş îl face praf şi pulbere pe Mihail Gălăţeanu, nefiind de acord buzduganele aruncate în public  de Angela Marinescu, într-o nevoie de marketizare agresivă.

Păi aşa-i când pui pantofarii să bată cuie în ouă. În schimb, Ioan Groşan a dat o ripostă de-a dreptul ecumenică, a doua zi, la Muzeul Literaturii. Citiţi, aici!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *