Adina Rosetti aduce în Târgu Mureș cea mai frumoasă carte pentru copii

copCurtea Veche Publishing vă propune , în cadrul Salonului de carte Bookfest Târgu Mureș (4-7 iunie, Teatrul Național), o întâlnire deopotrivă pentru cei mici și pentru cei mari cu scriitoarea Adina Rosetti, considerată una dintre cele mai talentate scriitoare din tânăra generaţie de prozatori.

Sâmbătă, 6 iunie, între orele 11.00 și 11.45, Adina Rosetti și actorul Viorel Meraru vor susține, la spațiul de evenimente, un atelier de lectură și desen pentru copii în jurul volumului „Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul”. Lansarea pentru copii va fi urmată, de la ora 11.45, de lansarea volumului de proză scurtă „De zece ori pe buze” de Adina Rosetti, în prezența doamnei Monica Avram, directoare a Bibliotecii Județene Mureș.

Domnişoara Poimâine şi joaca de-a Timpul de Adina Rosetti, cu ilustrații de Cristiana Radu, este considerată cea mai frumoasă carte pentru copii a anului 2014, cartea fiind marea câştigătoare a premiului “Cea mai frumoasă carte pentru copii din România” de la Gala Cele mai frumoase cărţi din România, ediţia 2014 și premiată în cadrul galei Cele mai frumoase cărți din România, ediţia 2014, cu premiul „Cea mai frumoasă carte pentru copii și tineret“.

Cartea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani şi îşi doreşte să răspundă, într-o manieră ludică şi creativă, întrebărilor pe care le pun cei mici despre timp. Domnul Azi, bătrâna doamnă Ieri, domnişoara Poimâine, vrăjitoarea Niciodată şi spiriduşul Vreodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *