Adina Rădulescu – Rituri de protecţie în obiceiurile funerare româneşti

Rituri de protecţie în obiceiurile funerare româneşti, la origine teza de doctorat este una dintre cele mai articulate, mai dense şi mai bine scrise lucrări de specialitate pe care le-am citit în ultima vreme, o contribuţie ştiinţifică serioasă la cunoaşterea şi înţelegerea unui sector important al culturii noastre populare. (Nicolae Constantinescu)

Lucrarea autoarei Adinei Rădulescu este valoroasă pentru că ajunge, în urma cercetărilor proprii, la o concluzie certă: riturile de protecţie funerară catalogate până acum simple superstiţii au coerenţă, relevanţă şi sens dacă sunt citite din perspectiva gândirii magice care le-a generat. Studiul se citeşte cu mare înţeles şi impresionează prin bogăţia şi diversitate informaţiilor interdisciplanare. (Ion Ghinoiu)

Order Rituri de protecţie în obiceiurile funerare româneşti Preţ @ RON18,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *