Adam Horowitz – Gafe epocale în istoria afacerilor

„Decizii eronate, produse oribile, reclame autodistructive, escroci fără talent, fuzionări spectaculos de prost gândite, filme de la Hollywood care nu fac decât să-nghită bani, averi risipite, oportunităţi aruncate pe apa sâmbetei…” ” Cartea le prezintă pe toate, clasificate corespunzător subdiviziunilor funcţionale ale organizaţiei corporatiste, pentru ca cititorul să urmăreasca mai uşor traiectoria pe care gafele o parcurg prin lumea de azi a afacerilor. Cartea Gafe epocale în istoria afacerilor reprezintă o combinaţie de competenţă şi pur capriciu a colectivului care a realizat-o, ilustrând cu un umor deosebit cantităţile uriaşe de „deşeuri industriale” produse de maşinăria economiei mondiale.

Adam Horowitz este editor executiv la publicaţia Business 2.0 şi creatorul colecţiei „101 de gafe monumentale în afaceri”, una dintre cele mai populare rubrici anuale ale revistei. Îl găsiţi, împreună cu colegii săi, la San Francisco, ceea ce este evident în avantajul lui, de când a fost exilat (printr-o decizie managerială deloc neghioabă) din toate restaurantele din Santa Fe, ca să nu le mai ridiculizeze neajunsurile.

Order Gafe epocale în istoria afacerilor Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *