Zig Ziglar – Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui

CarteÎntr-o lume în care se vinde orice, de la caracter la mărfuri de tarabă, precupeţia a ajuns o artă. Mulţi dintre noi au admirat modul prin care orientalii ştiu să-şi vândă marfa. Profesionistul acestui domeniu ştie că fericirea nu înseamnă plăcere, ci o victorie asupra altora mai slabi ca el. În această luptă nu se iau prizonieri, ci doar vasali ai poftelor. Trebuie să ştii să seduci, să fii mai la curent cu soluţii inovative şi mai ales să cunoşti mecanismele pieţei, ca să nu spunem cât de important e să ai spioni în arsenalul adversarilor.  Zig Ziglar are determinarea de a fi un sfetnic bun în guerilla marketingului lumii noi.

Prezentare autor:

Zig Ziglar (n. 1926) este unul dintre cei mai apreciaţi autori de literatură motivaţională.

S-a născut într-o zonă rurală din Alabama, iar mai târziu familia sa s-a mutat în Yazoo City, statul Mississippi. S-a înrolat în Marina americană, iar după lăsarea la vatră, în 1946, a studiat la University of South Carolina. Curând însă, a abandonat facultatea şi a început să vândă vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.

În 1968, a devenit vicepreşedinte şi director de training la Automotive Performance Company, mutându-se la Dallas, Texas. În 1970, şi-a început cariera de conferenţiar în domeniul motivaţional. Numele său este astăzi, pentru multă lume, sinonim cu noţiunile de încredere, motivare şi succes.

De-a lungul a treizeci de ani, a căpătat statura unei personalităţi de talie mondială, fiind în prezent preşedintele Corporaţiei Zig Ziglar, cu sediul în Dallas, o organizaţie cu peste şaizeci de angajaţi, al cărei scop este acela de a ajuta oamenii să-şi utilizeze cu succes resursele fizice, mentale şi spirituale.

De acelaşi autor

Secretul căsniciei fericite. Idila poate dura o viaţă

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *