Zig Ziglar – Alte motive pentru a zâmbi. Mai multă încurajare şi inspiraţie pentru suişurile şi coborâşurile vieţii

CarteCartea lui Zig Ziglar cuprinde anecdote pline de umor, poveşti semnificative din viaţa sa şi a altora, precum şi citate încărcate de semnificaţii, vorbe scrise sau rostite de personalităţi din diverse domenii. Toate acestea sunt destinate construirii unei viziuni optimiste despre viaţă şi despre relaţiile dintre oameni, conducând – pentru cei care vor să trăiască în mod armonios – la integritate personală şi la învingerea tuturor adversităţilor.
Cu toţii avem nevoie de încurajare şi motivare, fie că e vorba de a întâmpi-na o nouă zi plini de energie şi de gânduri bune, fie că dorim un moment liniştit de introspecţie înainte de a merge la culcare. Alte motive pentru a zâmbi reprezintă o sursă motivaţională, de încurajare, care ne poate oferi, pe lângă un zâmbet, şi forţa de a ne confrunta cu propria existenţă de pe poziţiile unui om înarmat cu răbdare, seninătate şi umor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *