Yves Richez – Louis de pe Bătrânul Continent

Cartea arată parcursul unui Căutator de Aur, care însoţit de un Mentor, descoperă în drumul său adevăratele bogăţii ale vieţii, semnificaţiile fiecărei experienţe pe care o trăieşte şi înţelepciunea fiecărei alegeri.
Eşti pregătit să afli singur ce şi cum să alegi din viaţă? Cunoaşte-l pe Louis, fii Louis şi vei învăţa să descoperi lumea descoperindu-te pe tine însuţi, în această alegorie a devenirii personale.
O carte care îţi arată câtă importanţă are să-ţi cunoşti şi să-ţi înţelegi trecutul, dar îţi arată mai ales cum să-ţi stabileşti propriile repere ca să-ţi înfrunţi viitorul cu seninătate şi să îţi alegi în cunoştinţă de cauză calea potrivită.
Yves Richez – formator, conferenţiar şi specialist de coaching francez – te învaţă să te descoperi şi să stabileşti ce este cu adevărat important în viaţa ta. Ai încredere în cel care ţi-a dezvăluit resorturile pentru a scoate la iveală eroul din tine, citeşte acum Louis de pe bătrânul continent şi lasă-te sedus de povestea unui om obişnuit care devine erou.
Citind această carte te vei simţi transformat fără să-ţi dai seama, te vei simţi în stare să faci faţă mult mai uşor problemelor de alegere pe care viaţa ţi le scoate în cale, clipă de clipă.

Order Louis de pe Bătrânul Continent Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *