Wilhelm Stekel – Psihologia eroticii masculine

UnknownSă fie impotenţa una dintre bolile epocii noastre? În volumul de faţă, pornind de la lupta dintre natură şi cultură care se dă în fiecare disntre noi, Stekel atrage atenţia asupra importanţei psihoterapiei în cazul disfuncţiilor sexuale. Impotenţa psihogenă, ejacularea precoce, tulburările de orgasm îşi găsesc rezolvarea prin identificarea cauzelor inconştiente ale inhibiţiei. Însă lucrarea de faţă nu abordează doar soluţiile nevrotice de rezolvare a conflictului naturăă, ci şi succesul sublimării sexualităţii în activitatea profesională, care aduce cu sine plăcerea de a munci.
Bogată în ilustrări clinice, scrisă cu claritate, oferind recomandări pentru tinerii aflaţi la începutul vieţii de familie, cartea se adresează atât specialiştilor,cât şi tuturor cititorilor interesaţi de psihologia sexualităţii masculine.

Order Psihologia eroticii masculine Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *