White E.B. – Pânza lui Charlotte

Carte„Ăsta da, porc!” Acestea sunt cuvintele pe care Charlotte, un păianjen care trăieşte sus, într-un colţ al hambarului, le-a ţesut pe pânza ei, pentru a-şi exprima sentimentele faţă de Wilbur, purceluşul. Pe Wilbur îl iubeşte toată lumea: şi Fern, fetiţa care i-a dat lăptic cu biberonul, salvându-l de la moarte, şi gâştele, şi oiţele din ogradă, până şi şobolanul Templeton. Viaţa pe care o duce în coteţul lui ar fi minunată, dacă stăpânii n-ar plănui să îl taie de Crăciun. Aşa că prietenii se pun pe făcut planuri de salvare, iar Charlotte, pe ţesut pânze…miraculoase.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “White E.B. – Pânza lui Charlotte”

  1. Maxim Sabina Agata spune:

    Imi place foarte mult aceasta carte , efectiv m-a marcat spiritual. Ne da o lectie de viata,pentru a invata si noi cat de important este sa avem o prietenie stransa si a ne ajuta reciproc. Va spun sincer ca la sfarsitul cartii am plans pentru ca m-a impresionat foarte tare.V-o recomand !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *