Walford Lisa – Dieta longevităţii

indexPrezintă o serie de principii clare şi uşor de aplicat pentru conceperea unui regim alimentar care să te ajute să trăieşti mai mult şi să reduci riscul de a suferi de majoritatea bolilor caracteristice bătrâneţii.

Pornind de la ideea că mâncarea ne influenţează direct sănătatea, principiul acestui regim alimentar – restricţia calorică – este simplu şi foarte flexibil: mănâncă mai puţine calorii şi alege alimente cât mai bogate în substanţe nutritive pentru a-ţi prelungi anii de viaţă şi, poate chiar mai important, anii de tinereţe şi de sănătate maximă.

Teoria pe care se bazează această carte şi, implicit, regimul alimentar prezentat, este susţinută de rezultatele unor ample studii de cercetare: diferite specii de mamifere supuse acestui regim alimentar au atins vârste al căror echivalent uman este de peste 140 de ani, iar toate dovezile ştiinţifice strânse până în prezent indică faptul că aceste beneficii se pot manifesta şi în cazul oamenilor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *