Vincent Monastra – Cum să creşti un copil cu ADHD. 10 lecţii pe care nu le poţi învăţa de la medici

Copilul tău este neatent și hiperactiv? Răspunde obraznic, este încăpăţânat și face doar ce-l taie capul? Specializat în tratarea copiilor și adolescenţilor cu ADHD, psihologul Vincent Monastra îţi oferă un plan în 10 lecţii pentru a-ţi „îmblânzi” copilul hiperactiv. Vindecarea implică o nutriţie echilibrată, o medicaţie adecvată, precum și tehnici psihologice pentru îmbunătăţirea atenţiei, a concentrării și a controlului comportamentului. Bine documentată, cartea este utilă nu doar părinţilor, ci și medicilor pediatri, pedagogilor și psihologilor școlari.

Vincent J. Monastra, psiholog clinician, este cercetător în neurofiziologia copiilor cu ADHD și lucrează la o clinică new-yorkeză specializată în tulburările de atenţie.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *