Swarup Vikas – Cei şase suspecţi şi totemul pierdut

CarteVikas Swarup este autorul Vagabondului milionar, carte care a avut un imens succes la public.

Incredibilele aventuri ale celor şase suspecţi, piese de şah pe tabla Indiei şi a crimei!
O crimă zguduie lumea bună a capitalei indiene. În rezolvarea ei se implică politicienii, presa, poliţia; fiecare are ceva de câştigat sau de pierdut în acest thriller strălucitor, de un haz nebun, distractiv până la neruşinare, pe cale de a deveni film.
Întâmplări neobişnuite, coincidenţe, dragoste, corupţie, umor, terorişti, bombe, celulare, avioane, pietre magice, sărbători milenare, dive sexy, spirite ale morţilor, confuzii de identitate… Din Delhi până în Kaşmir, din Rajasthan până în insulele Andaman, din mijlocul unui trib din Oceanul Indian până într-un club de fiţe!

India într-un ghiveci picant uriaş. O Indie în care Salim Iliyasi, fostul copil al străzii din romanul „Vagabondul milionar“, este deja star la Bollywood, unde producătorii se bat pe el. Noii eroi – Actriţa, Politicianul, Birocratul, Americanul, Aborigenul şi Hoţul cel simpatic – plus un totem pierdut şi o valiză cu bani, o sosie, un fiu risipitor, fantoma lui Gandhi şi o logodnică prin corespondenţă trăiesc aventura vieţii lor…

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *